Додатки для суші – це можливість спробувати нові смаки, зробити улюблені шматочки ролів та сусі довершеними та неповторними.
Додатки до страв у Хмельницькому: як обрати
У меню Суші-Го можна віднайти безліч смаколиків, які можна поєднати з додатками – соусами та васабі.
Солодкі
Серед солодких доповнень варто особливу увагу звернути, перш за все, на соус унагі. Він складається майже з тих саме інгредієнтів, що й соєвий, однак у процесі їх ферментації набуває вишуканого, шоколадного кольору та солодкого смаку. Рекомендуємо поєднувати унагі саме зі стравами, де присутній вугор, а ще креветки або кляр темпура.
Другим за популярністю солодким доповненням є горіховий соус. Створений за авторським рецептом, він містить безліч корисних мінералів та вітамінів, а також складається зі свіжих горіхів. Ідеально підходить у якості доповнення до будь-яких салатів, які складаються з айсберга, а також до овочево-фруктових начинок.
Гострі
Найперше варто відзначити пасту з хрону – васабі. Зелена крем-паста розрахована для додавання до будь-яких страв, особливо до класичних ролів. Варто поєднувати її разом зі свіжою білою та червоною рибою, а також комбінувати з соєвим соусом для досягнення довершеного смаку.
Оптимально гострим варіантом стане спайсі-майонез. Використовувати його ми радимо безпосередньо у якості доповнення смаку темпура-ролів, адже він надасть кляру більшого аромату та перчинки. А ще майонез з натуральних інгредієнтів підходить для того, аби додати його до салату та ролів з овочами, особливо з огірками та томатами.
Солоні
Найбільш популярним варіантом додатків до суші є, звісно ж, солоний соєвий соус. Він складається з однойменних бобів та має оригінальний посмак, завдяки якому прісний рис та свіжі овочі стають насиченішими та смачнішими. Соєвий – оптимальний варіант, незалежно від того, яку начинку ви обрали – рибну, м’ясну, з морепродуктами або навіть зі шматочками манго.